Koken met liefde

Bedrijfscatering

Borrels

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
Bedrijfscatering Borrels

Altijd een reden om het glas te heffen

Een vooruitzicht waar veel medewerkers dagen van te voren mee bezig kunnen zijn. Als je weet dat een collega vertrekt, een jubilaris in de bloemen wordt gezet of gewoon omdat er iets ongewoons te vieren is dan is een door mij verzorgde ‘aangeklede’ borrel vaak een goede keus. Zo kan ik een mooi assortiment pittige hapjes maken, met tapenade en salades. Zoals u wellicht weet bak ik bij voorkeur mijn eigen brood. Daar doe ik gedroogde tomaten en rozemarijn uit eigen tuin doorheen. Heerlijk om te dippen in olijfolie of met een lik roomboter. Maar ook mijn dunne geroosterde saté of gewoon een schaal met verse groentenhapjes en een lekkere kruidige saus doen het altijd goed. Prijzen lopen enorm uiteen, sterk afhankelijk van ingrediënten en hoeveelheden.

Laat u ook eens inspireren door de seizoen. Laatst nog maakte ik voor iemand die afscheid nam bij het bedrijf een volledige ‘asperge borrel’. Uiteraard met mijn eigen brood, een romige salade, aspergetaartjes waar ik niet zuinig met verse peper bezig was geweest. Ik serveerde er een uiterst droge witte Pinot Noir – van het huis Pfaffenheim – bij, die ik vorig jaar al meegenomen had uit de Franse Elzas. Die combinatie van droog, scherp en de romige asperge was geslaagd. Zo’n borrel blijven mijn gasten dan nog lange tijd bij.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.