Koken met liefde

Specials

Happas buffet

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
Happas

Biologische Happpas: nieuw in Nederland

Happpas zijn pittige gekruide hapjes van groenten, vlees, vis of mini-salade met een stevige ‘bite’ en ik maak ze van uitsluitend biologische ingrediënten. Ze zijn perfect te combineren met streek- en seizoens¬gerechten. Het Happpas-concept heb ik samen met Jan Paul Reij (www.janpaulreij.com) ontwikkeld om de drempel te verlagen voor biologische producten in volumemarkten. Want Happpas zijn een gezond alternatief voor de reguliere snacks en hapjes in horeca en catering en zorginstellingen.

Happpas zijn altijd een verrassing. Soms lijken ze op de vertrouwde snack voor bij de borrel. Soms zijn het hapjes met een smakelijke twist. Een hapje dat net iets anders is, voor de echte lekkerbek.

Inmiddels heb ik een aardig assortment Happpas bij elkaar gebracht. Het onderscheidt zich door smaak, een evenwichtige samenstelling, diversiteit en voedingswaarden.
Het is een geweldige smaakmaker bij een glas wijn, bier of zelf vruchtendrank. Maar net zo goed smaken Happpas bij de lunch of als tussendoortje rond een uur of vier. Happpas zijn een manier van leven. Je houdt van bewust een keuze te maken voor lekkere dingen en kiest voor kwaliteit. En het is een product in mijn assortiment waarmee gekozen is voor een evenwichtige balans tussen People, Planet, Profit (PPP). Met Happpas werken ik en u dus mee aan een schonere en eerlijkere wereld. Doet u mee?

Ook kunnen de Happpas in buffetvorm opgediend worden, een trend die duidelijk in opmars is. Er zijn door mij heel goede ervaringen opgedaan met het aanbieden van Happpas in de vorm van een HapppasBuffet. Wat prijs betreft begrijpt u dat u iets duurder uitkomt omdat de verkrijgbaarheid van biologische producten nog niet eenvoudig is en mij veel tijd kost.

In zo’n Happpas-assortiment zitten op dit moment bijvoorbeeld:

  • Borrelkroketjes;
  • Blini’s ‘gravad maks’;
  • Quiches;
  • Mini Kipsaté;
  • Gegrilde paprika met geitenkaasvulling;
  • Pompoensoep;
  • Paprikasoep;
  • Kaasballetjes: een ouderwetse borrelhapje in een eigentijds jasje. Een lekkere pittige smaak;
  • Wraps met ter plekke gesneden lamsvlees, tuinkruiden en een pikante saus van rode peper en gegrillde paprika;
  • Tapenades met brood.

Spreekt dit duurzame Happpas-concept u aan, laat het me dan weten dan maken we een afspraak om er verder over praten.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.