Koken met liefde

Specials

Specials

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
Specials

Bijzondere specialiteiten: ze doen de uitvinder eer aan

Iedereen die mij kent weet dat mijn keuken de plek is waar ik op elk moment van de dag te vinden ben. Overigens kun je me bij een ander ook altijd in de keuken aantreffen. Mijn onderzoekende karakter maakt dat ik altijd bezig ben om gerechten te ontwikkelen en uitvoerig test. Ik noem het zelf ‘schrijven’. De inspiratie kan overal vandaan komen: reizen, lezen, vakantie, boodschappen, een gesprekje met de een of ander of een ingrediënt waar ik gewoon zin in heb om eens beet te pakken.

Ik experimenteer er ook op los met pannen, potten en kooktoestelletjes of branders om gerechten net weer iets bijzonders mee te geven tijdens de bereiding. Je had mijn grijns moeten zien toen de eerste resultaten uit mijn eigen rookoven kwamen.
Tegenwoordig probeer ik er meer concepten van te maken. Koken en samen genieten, ook met mijn klanten, zijn belangrijk voor me. Mensen plezier laten beleven aan natuur, kruiden, groenten of bijvoorbeeld paddestoelen, in combinatie met lekker eten. Maar ook om bewust met de wereld – waar al dat lekkers in groeit – om te gaan. Op dit gedeelte van de site treft u mijn specials.

Ik heb nog veel meer ideeën en plannen, maar laten we hier maar eens mee beginnen.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.