Koken met liefde

Catering thuis

Feesten en partijen

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
feesten

Een mooie gelegenheid om te stralen

De verjaardag
Verjaardagen zijn altijd vrolijke cateringklussen voor me. Ik leef me helmaal uit met hartige taarten, hapjes waar gekke vormpjes en kleuren de overhand hebben of gewoon, passend bij het seizoen de juiste zoete taarten op tafel komen. Bij voorkeur is de presentatievorm een buffet. Ik overleg graag met u want karakteristiek voor het verjaardagsfeest is dat de bestelling vaak laat bij mij binnen komt. Dan maken we er met elkaar een feestje van.

De bruiloft
In Muiden trouwde een jong stel waarbij een kleine familie en hun meest intieme vrienden bij de feestelijkheid betrokken werden. Voor totaal 25 gasten maakte ik een prachtig buffet met hapjes vooraf en vervolgens werd op mooi gedekte tafels van de overige gangen – 6 in totaal – genoten. Niemand was sprakeloos want dat gebeurd nooit op bruiloften maar op momenten was het stil omdat er echt smakelijk gegeten werd. Als wijn bracht ik een prachtige rode spaanse mee. Daar was ik zelf erg tevreden over omdat de Carmeniere druif die hier gebuikt was langzaam maar wel vol smaak groeit. Ik trof een wijnhuis waar ik voor een redelijke prijs deze rode deze wijn aan mijn gasten kon aanbieden.
U begrijpt dat de prijs van bruiloftdiners zeer uiteen kan lopen. Ik overleg graag vooraf met u en bij een goede bruiloft is dat vaak al ver van te voren goed mogelijk.

De begrafenis
Nieuw in mijn dienstverlening is het aankleden van bijeenkomsten ter condoleance of nagedachtenis. Een verzorgde koffietafel of een broodmaaltijd met smakelijke salades en kleine pittige hapjes. Er zijn veel mogelijkheden maar het merendeel van mijn opdrachten kwam voort omdat de overledene een sterke voorkeur had voor een specifiek gerecht of samenstelling van een diner en dat tijdens een ritueel nogmaals met vrienden en familie wilde delen. Denk niet dat ik de traditionele cake niet wil serveren. Ik maak ze zelf, met niet te veel suiker en sprenkel er wat milde likeur overheen. Dat verzacht niet het verdriet maar wel de smaak.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.