Koken met liefde

Catering thuis

Diners op maat

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
diner

Bedoelt om plezier te hebben

U wilt u gasten thuis ontvangen en laten genieten van een voortreffelijk diner. Als professionele kok overleg ik graag met u over uw wensen. Meestal staan kwaliteit en verzorging bovenaan want veel gasten zijn inmiddels bekend met de normen van goede restaurants en hebben bij eten en drinken een hoog verwachtingspatroon. En u wilt dat het perfect uitgevoerd wordt waarbij u alle aandacht aan het gezelschap kan besteden. Als gastvrouw of –heer heeft u zo ook uw verantwoordelijkheden. Laat dan de goede maaltijd maar aan mij over.

Ik houd ervan om combinaties te zoeken van Frans en Italiaans, puur, karakteristiek en geraffineerd waarbij ik graag streekgebonden of seizoenproducten op het menu zet. Om u een idee te geven noem ik u één van de vele mogelijkheden: gamba’s met een pesto van citroenmelisse gevolgd door hertenkoteletten met vlierbessenjus waar ik graag krielaardappeltjes en geroosterde groenten bij serveer. Ik maak het dan af met een dessert van kastanje-ijs met vanille-room. Voor een groot gezelschap van 25 personen komt dit op ongeveer 55,00 per persoon. Over de wijn moeten we dan apart goed praten, want dat is op vele manieren invulbaar. Begint u al trek te krijgen in een feestje.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.