Koken met liefde

Catering thuis

Borrels

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
borrels

Bedoelt om plezier te hebben

Dat woord kent iedereen en klinkt vaak als muziek in de oren. Meestal is de opzet om met elkaar een lekker glas bier of wijn te drinken, maar het kan werkelijk in alle denkbare varianten worden uitgevoerd. Uiteraard beschik ik over een breed assortiment recepten voor borrelhappen. Vanuit mijn liefde voor koken begrijpt u wel dat ik veel dingen heel liefst vers maak. Regionale producten – inmiddels ook biologisch, kijk ook even bij mijn specials – lenen zich bij uitstek voor een borrelbuffet.
Wil u er rondlopende bediening bij? Dat is goed mogelijk. Een passende wijn door iemand geschonken die er ook een leuk verhaal bij houdt doet het ook altijd goed.
Maar wilt u naast het brood, de salades, crackers en happen een goed getapt glas bier dan begrijpt u dat de tapinstallatie snel geregeld is. Borrels zijn er om veel plezier te hebben, lekker te ontspannen en met een goed gevoel naar huis te gaan.
Doen we.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.