Koken met liefde

Catering thuis

Catering thuis

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
Catering thuis

Uw keuken als middelpunt van lekkere creaties

Heeft u in uw vertrouwde omgeving een bijzondere gelegenheid waar aandacht aan gegeven dient te worden of zomaar zin om iets te vieren? Ongetwijfeld heeft u zelf dan al ideeën over wat u wilt eten en drinken maar ziet u op tegen het organiseren, inkopen, voorbereiden, koken en serveren omdat u liever uw aandacht richt op uw gasten. Die komen uiteindelijk naar u toe om van uw gastvrijheid te genieten. Ik kan u helpen.
Als u mij belt of een e-mail stuurt maken we een afspraak en bespreken we uw wensen. In dat gesprek worden alle behoeften snel duidelijk. Desgewenst kan ik vanuit mijn ervaring nog wat suggesties toevoegen. Functie of doel, samenstelling, smaakvoorkeuren, planning en budget worden afgestemd en aan de hand hiervan stel ik voor u een ‘cateringplan’ waarin u alle benodigde informatie en een overzicht van de kosten vindt.
En uiteraard is het opruimen daar ook bij inbegrepen.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.