Koken met liefde

Bedrijfscatering

Lunches

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
Bedrijfscatering Lunch

Een heerlijk moment van de dag

Veel bedrijven vinden de lunch belangrijk omdat het een goed moment is om met de collega’s informeel bij te praten. Iedereen is altijd heel benieuwd wat ik meegebracht heb. Bij enkele bedrijven kom ik regelmatig terug en ik heb zelfs klanten waar ik elke week op een vaste dag de maaltijd verzorg.

Soms is er een bijzondere gelegenheid, zoals laatst in Hilversum. Voor het bedrijf verzorgde ik een lunchmaaltijd ter gelegenheid van de opening van hun nieuwe kantoor. Ik bak mijn eigen broden al vroeg in de ochtend en maakten er kleine breekbroodjes bij. Eik stelde een ruim assortiment Hollandse kaasjes samen van kleine regionale, vaak biologische boeren en presenteerde mijn op appelhout huisgerookte zalm. Daarbij kwam een aspergesoep met bieslook en warm gesneden kalfsvlees met een milde mosterdsaus. De echte smulpapen weten dat ik altijd een lekker toetje meeneem waar je van op aan kan dat het niet te zoet, maar lekker uitgesproken van smaak is. Zo maakte ik voor dit gezelschap vanille panna cotta met verse vruchten en room. Inclusief het mineraalwater en vruchtensap kwam dit op een prijs van € 38,50 per persoon. Dit keer gebaseerd op een groep van 30 personen. De erbij grotere groepen gaat de prijs percentueel naar beneden. Omdat dit een speciale gelegenheid was waren er prachtige tafels en smaakvolle styling van de ruimte, maar uiteraard kan het voor minder bijzondere gelegenheden minder eenvoudiger gedekte tafels.

Neemt u gerust contact met me op want dan vertel ik uw over de vele mogelijkheden die er zijn om een kwalitatieve lunch te presenteren waarbij de medewerkers zich gewaardeerd voelen.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.