Koken met liefde

Bedrijfscatering

Diners

Divider

Impressie

Divider
Klik voor een vergroting
Bedrijfscatering Diners

Smakelijk eten in de zakelijke omgeving

Luxe eten op de zaak neemt in populariteit toe. Kantoren worden mooier, verkeer wordt drukker en ‘nog even een hapje’ klinkt maar al te vaak door tussen de burelen. Wanneer een diner op niveau is gewenst voor uw businesspartners – ook internationaal krijg ik steeds meer tevreden klanten – vraagt dat vaak de nodige creativiteit die dient te passen in uw eigen zakelijke omgeving. Dan zit u bij mij goed.
Het echte koken op locatie is vaak wel mogelijk maar toch geef ik er de voorkeur aan om vrijwel alles in mijn eigen keuken aan de dijk voor te bereiden. Zo hoeft u ook geen rekening te houden met lastige brandweervoorschriften in uw kantoor(keuken)omgeving.
Simpele stevige maaltijden voor de mensen die gewoon moeten doorwerken kan natuurlijk ook. Dan verwen ik ze met gemakkelijke smakelijke dingen die de late uren aangenaam maken. Zelf ben ik dan vaak voorzichtiger met de alcohol, maar een mooi glas bier of een gekoelde rode wijn geven vaak net even een push die de resultaten doet stijgen.

Keuken aan de dijk

Ruud Klapmuts

Ik zie u graag terug op mijn site, want het borrelt dagelijks van de ideeën en die zal ik proberen met u te blijven delen. Mocht u vragen, suggesties of wensen aan mij kenbaar willen maken stuurt u mij dan een e-mail via onderstaand formulier.